Praktijk Sanahata

Praktijk Sanahata richt zich op emotioneel en energetisch lichaamswerk t.b.v. bewustwordingsprocessen met als doel Zijn

SYSTEMISCH COACHEN PRIVE SESSIES/BEGELEIDING

ONZICHTBARE DYNAMIEKEN
In 2024 is er de mogelijkheid om een privésessie aan te vragen voor Systemisch Coachen. Dat wat mogelijk nog onzichtbaar is mag naar de oppervlakte komen. Dynamieken die met het hoofd vaak niet te bedenken zijn. Het kan zijn dat je onbewust iets draagt van een ander, uit het familie systeem. Soms worden patronen in stand gehouden ook al zijn ze ziekmakend, uit angst voor het onbekende.

PATRONEN DOORBREKEN
Ergens in het familie systeem zal iemand het patroon willen doorbreken, omdat iemand mogelijk vastloopt, steeds in cirkeltjes blijft draaien etc. Op zo’n moment is de kans groot dat het familie systeem nog meer zal gaan ‘trekken’….om alles bij de oude te houden….wanneer jij diegene bent die graag iets verandert ziet, kom je mogelijk in aanraking met systemisch coachen en is je belangstelling gewekt….misschien heb je al zoveel geprobeerd en kom je maar niet verder….wat zit daar in de familie stroom toch zo hardnekkig vast, sta je goed op je plek, of zijn er verstrikkingen, overleden zielen, onopgeloste zaken etc. die je niet met het hoofd altijd kunt bedenken.

ONDERSTROOM
Tijdens de sessie werken we met de onderstroom. Dit gaat vaak over het ongrijpbare als ook het ontastbare. Ik begeleid je om in je gevoel te blijven, bij de onderstroom te blijven en wat zich aandient, dat dient te gebeuren in het moment. Dit kun je van te voren onmogelijk bedenken. We starten altijd met respect vanuit het familiesysteem. Tijdens de sessie begeleid ik je, oordeelloos en je gaat zelf Voelen wat kan leiden tot Transformatie en diepere inzichten in jezelf. Dit gaat soms echt in heel kleine stapjes….toch zul je steeds dichterbij je kern/essentie komen…alles altijd op jouw tempo.

Ik leg je mijn werkwijze uit en de principes van familie opstellingen. Er wordt gewerkt vanuit zowel de oude stroming/techniek van Bert Hellinger als ook de nieuwere stromingen van Els van Steijn (de Fontein) en vanuit het sjamanisme en al mijn eigen ervaringen, opgedane kennis en bovenal mijn intuïtief vermogen en helderweten. Je lichaam kan datgene aan, wat zich aandient. Daar mag je altijd op vertrouwen.

SPECIFIEKE VRAAG
Je kunt de sessie ingaan met een specifieke vraag, deze vraag zullen we heel helder maken en daarmee gaan we het ‘veld’ in. Dat is het startpunt…we gaan niets oplossen en niets sturen….je krijgt allerlei inzichten in je eigen familie opstelling en energetisch werkt dit door op diepere lagen. Soms dient er ook weleens nog wat anders te gebeuren voordat je een familie opstelling kunt gaan doen, dit zal ook als vanzelf zich gaan aandienen. Mijn aandacht gaat ook uit naar overleden Zielen die een rol spelen in de dynamiek en meermaals gebeurt het dat tijdens een sessie overleden Zielen worden waargenomen. Ook dit verdient respect…we nemens slechts waar en blijven Voelen….oordeelloos.

ZIELSNIVEAU
Wanneer je komt om iets op te lossen, dwingend vanuit controle, dan zul je teleurgesteld worden. Je kunt dit niet sturen en geen controle over hebben wanneer je werkt met de onderstroom, op zielsniveau, anders dan je hoofd, het mentale…..ook dat zal als vanzelf inzichtelijk worden.

HET GAAT ALTIJD OVER JOU
Hou er wel rekening mee, dat het altijd over Jou gaat en dat Jij een rol hebt in het systeem en de plek waar je staat, de plek die je hebt ingenomen en je hebt dus altijd Zelf iets te doen…je kunt alleen jezelf veranderen! Wat is jouw rol in het familie systeem…wat draag jij, waar sta jij…..etc.

MENTAAL VERSUS VOELEN
Ben je erg mentaal ingesteld, dan kunnen meerdere sessies je mogelijk verder helpen op jouw pad. Veel mensen Denken te Voelen….kun je het echter ook daadwerkelijk in jezelf Voelen! Of ben je nog aan het vasthouden, wil je hoofd nog steeds de controle….dit alles is een proces en alles gebeurt op jouw tempo. Ik begeleid je hierin en Zie en Voel….vaak neem ik zelf voelend waar bij de ander, waarbij ik altijd afstem en check bij jou wat van jou is. Om het altijd zuiver te houden in de energie.

Heb je nog vragen, dan mag je me altijd een mail sturen en/of we kunnen telefonisch vooraf kontakt hebben. Voor het maken van een afspraak kun je mailen naar info@sanahata.nl of yinaromatherapy@gmail.com

Je kunt op afspraak terecht bij mij in Leek (zodra er een geschikte ruimte in Groningen is, verplaatst de coaching naar Groningen).

Tarief voor een losse privésessie Systemisch Coachen van 2 uur (met evt. uitloop van 30 minuten) bedraagt 120,– p.p.

Reserveer je meteen voor 3 privésessies, dan betaal je 295,– p.p.