Verdiepingscursus | Tantra Theorie met Chakra Meditatie + Aromatherapie en Yin Yoga: Seksuele Energie

Cazemier Boerderij in Tolbert
Voor Vrouwen
HELING VIA SEKSUELE ENERGIE
Voor een ieder die nieuwsgierig is, openstaat voor het mystieke, controle wil/mag loslaten en de seksuele energie interessant vindt om nader te onderzoeken. Je ontvangt tijdens deze verdiepingscursus een roll on Yin Pranayama zodat je deze thuis kunt gebruiken bij de chakra meditatie.
Tijdens deze verdiepingscursus ga ik je in begrijpbare taal uitleg geven over de Yoga Sutra’s van Patanjali, de 8 stappen van yoga. We gaan aan de slag met Yin en Yang Pranayama inclusief unieke aromatherapie blends. We richten ons op Chakra Meditatie en ik leg je uit hoe je seksuele energie kunt inzetten voor heling, anders dan fysieke seks.
Tijdens de Aroma Yin Yoga sessie staat seks, liefde en verbinding centraal op zielsniveau. Seksuele energie is zoveel meer dan het hebben van seks, het is de bron van je levensenergie. Informatie over onder andere seksuele onwetenheid en seksuele verwarring komen aan bod.

18 juni 2023
Verdiepingscursus | Tantra Theorie met Chakra Meditatie + sessie Aromatherapie en Yin Yoga | Seksuele Energie

Tijd: 9.00-12.30 uur
Tarief: 45,–

26 november 2023
Verdiepingscursus | Tantra Theorie met Chakra Meditatie + sessie Aromatherapie en Yin Yoga | Seksuele Energie

Tijd: 9.00-12.30 uur
Tarief: 45,–

Yoga Sutra’s van Patanjali:
Hoofdstukken 1 en 2 van de yoga sutra’s van Patanjali gaan over ‘wat is yoga, wat is het doel’ en de disciplines die je volgt voor ‘the end of suffering’, de 8 stappen van yoga, waarbij de 1e vijf stappen behandeld zijn. Hoofdstuk 3 completeert hoofdstuk 2 en gaat over de stappen 6, 7 en 8. De laatste 3 stappen van de 8 stappen van yoga volgens Patanjali. Hoofdstuk 3 leidt ons naar een hogere mystieke staat.

De meeste yogadocenten gaan niet verder dan stap 5 van de yoga sutra’s van Patanjali. Graag neem ik je een stukje mee in de mystieke wereld. De wereld die er ook is.

Paul Grilley, de grondlegger van Yin Yoga wilde beslist geen referenties aan een geloof en baseert zijn uitleg over Tantra Theory met Chakra Meditatie vanuit de yoga sutra’s van Patanjali op universele principes. Deze heb ik doorvertaald naar het Nederlands in nog meer begrijpbare taal en omgezet naar een workshop met aanvullend een yin yoga sessie gericht op seksuele energie met dé oliën die hier absoluut bij horen gebaseerd op aromatherapie.

We gaan aan de slag met de Tantra Theorie middels Yin Pranayama en Yang Pranayama. Hier heb ik 2 prachtige blends op basis van aromatherapie gemaakt die we gaan toepassen. Zeer uniek! Het doel is om via seksuele energie heling te geven aan je eigen lichaam.

De yangpranayama helpt opschonen van de nadi’s/kanalen om de yin pranayama te verbreden/beter te maken.

Een verdiepingscursus met zowel theorie als praktijk. Na deze verdiepingscursus heb je een basis/aanreiking om thuis mee verder te gaan als je wilt. Je weet hoe je via je ademhaling en chakra’s je seksuele energie kunt laten stromen en jezelf kunt helen. Dit vergt (veel) oefening en je zult wanneer je daadwerkelijk resultaat wilt bereiken hier zelf thuis mee aan de slag moeten gaan. Op jouw manier en in jouw tijd, als de tijd daar rijp voor is. Het universum helpt je wanneer je de controle loslaat en je overgeeft aan het mystieke. Het kan nooit sneller gaan dan je lichaam aankan.

Dit is een proces en kan het nodige losmaken in je lichaam en informatie naar de oppervlakte brengen. Soms heb je dan tijd nodig om eerst te verwerken, voordat je verder gaat. Stap voor stap….

Er vinden geen seksuele handelingen plaats! 

Voor vrouwen die nieuwsgierig zijn en iets meer wil weten hierover. Mocht je nog wat schroom hebben m.b.t. het volgen van deze workshop… onwetenheid, nieuwsgierig zijn en onbekend hiermee…het is allemaal oké. Ik geef je wat theorie, heerlijke oliën, we doen ademhalingssessies en aroma yin yoga. Verder mag het ook luchtig zijn en leuk met de nodige diepgang.