Yin Yoga Weekend Retraite voor Vrouwen > 35 jaar

Afbeelding
 

15-17 september 2023 een Herfst Retraite  

 

YIN YOGA RETRAITE MET EEN VLEUGJE AROMATHERAPIE

+ Stilte Lunch voor vrouwen van 35 jaar en ouder.


Deze retraites zijn ongeschikt voor moeder/dochter. Omdat Yin Yoga erg veel met je kan doen, is het van belang dat zowel moeder als dochter zich optimaal op zichzelf kunnen richten en niet bezig zijn met het proces van de ander. Ik nodig dan ook heel graag de moeders uit en/of kinderloze vrouwen vanaf 35 jaar om te genieten en een moment voor jezelf te kiezen.Mét maar liefst 8 uren Yin Yoga, 2 Meditaties, rustige Qi Gong, een Yin Wadden Natuurwandeling naar de zee, 2x een Stilte Lunch, vrije tijd en heerlijk vegetarisch en biologisch eten. Van 3-5 februari 2023 een Winter Retraite en van 15-17 september 2023 een Herfst Retraite. In deze nieuwsbrief vind je alle informatie over de retraites.Docent: Anita van der Velde | www.sanahata.nl | info@sanahata.nl

 

BOERDERIJ ZEN AAN ZEE IN PAESENS-MODDERGAT

Boerderij Zen aan Zee in Noord-Oost Friesland is direct gelegen aan de Waddenzee, buiten het traditionele vissersdorp Paesens-Moddergat, één van de weinige Friese dorpen dat pal aan het Wereld Erfgoed Waddenzee gebied ligt.

Foto’s retraitecenter zijn van Boerderij Zen aan Zee in Paesens-Moddergat. 

APPARTEMENTEN/VERBLIJF
Het Yin Yoga Weekend vindt plaats in een sfeervolle boerderij. De boerderij ligt op slechts 450 meter van de Waddenzee in het noorden van Friesland. De perfecte plek om te aarden. Omringd door vrijheid en natuur. Een rustgevende en inspirerende plek.

De boerderij beschikt over vijf ruime appartementen met een eigen, luxe badkamer (inclusief ligbad). Als je samen met iemand komt, deel je uiteraard met zijn tweeën een appartement.

Kom je alleen? Dan word je ingedeeld met maximaal 1 andere deelnemer die ook alleen komt in een ruim appartement met voldoende privacy.

Sanahata hanteert een maximum van 9 deelnemers. En uiteraard houden we ons aan de richtlijnen betreffende Covid. Je kunt hier dus veilig op retraite komen.

Verder beschikt de accommodatie over een sfeervolle eetzaal en voldoende ruimte en zitjes. Zo is er een heerlijke lounge met fijne banken en een inspirerende ruimte met grote tafel om aan te zitten, lezen, schrijven, etc. En vergeet natuurlijk de grote tuin niet. Ook hebben alle appartementen een eigen zitje om je even terug te trekken. Genoeg ruimte om te delen en genoeg ruimte voor jezelf.

PROGRAMMA YIN YOGA RETRAITE
YIN YOGA RETRAITE MET EEN VLEUGJE AROMATHERAPIE + STILTELUNCH
VRIJDAG
16:00-17:00 Aankomst met koffie/thee en versnapering
17:30-18:30 Welkomstsessie met geur en kleur meditatie
18:30 Dinerbuffet
20:00-21:30 Yin Yoga sessie (ontspannende yinsessie voor het slapen gaan)
ZATERDAG
08:30-10:00 Ontbijtbuffet
10:00-12:30 Workshop Yin Yoga met Aromatherapie/thema seizoen + verzachtende aanraking
12:30-13:30 Stilte Lunch (volledige stilte zodat het lichaam de lange yinsessie kan verwerken)
14:00-15:30 Yin Wadden Natuurwandeling (geen wadlopen/lekker uitwaaien aan de zee)
15:30-18:30 Vrije Tijd (relaxen, wandelen, lezen, …..nietsdoen)
18:30 Dinerbuffet
20:00-21:30 Yin Yoga Nidra (ontspannende yinsessie + diepe staat van bewuste ontspanning)
ZONDAG
08:30-10:00 Ontbijtbuffet
10:00-12:30 Yin Yoga sessie + verzachtende (helende) aanraking
12:30-13:30 Stilte Lunch (volledige stilte zodat het lichaam de lange yinsessie kan verwerken)
13:30-14:30 Gezamenlijk opruimen/auto inladen
14:30-15:30 Rustige Qi Gong + Meditatie en Hart Mudra  (balanceren/vitaliseren van energie)
15:30-16:00 VertrekJe bent vrij om te kiezen waar je wel en niet aan wilt deelnemen. Niets is verplicht. Wanneer jij liever even wat anders doet, een wandeling maken, lezen, lekker hangen op een luie stoel, doe dat vooral en geniet van jouw weekend. Een moment voor jezelf!Tijdens de beide weekenden wordt er vegetarisch en zoveel mogelijk biologisch gekookt. Met eventuele dieetwensen/allergieën wordt rekening gehouden.Wanneer je het weekend ingaat met erg veel emotionele ballast, dan is het aan te raden om de maandag na deze retraite vrij te houden in verband met het zelfherstellend vermogen van je lichaam. Gun jezelf, je lichaam rust mocht dat nodig zijn.Onderschat het effect van yin yoga inclusief de helende/verzachtende aanraking en de stiltemomenten op je lichaam niet. Er is diepgang en er wordt iets in beweging gezet. Dit alles mag je liefdevol omarmen en laten zijn en met respect behandelen.
Voor jezelf.www.sanahata.nl
Anita van der Velde
Natuurgeneeskundig Aromatherapeut, Yin Yoga Docent en Energetisch Practitioner

Wanneer: 3-5 februari 2023 en 15-17 september 2023

Tarief: 425,– p.p. (volpension/inclusief btw) per weekend retraite bij een verblijf op een luxe, gedeelde kamer met eigen luxe badkamer.

Inclusief verblijf van 2 nachten, 2x ontbijt, 2x stilte lunch, 2x diner, thee, koffie, water en snacks, linnengoed/ handdoeken, 4 (combi) yin yoga sessies, 2 meditatiesessies, 1 qi gongsessie, 1 yin wadden natuurwandeling naar de zee en vrije tijd.

Exclusief vervoer, reis- en annuleringsverzekering.

De beide retraites worden verzorgd door Anita van der Velde. Anita is opgeleid tot (Assisted) Yin Yoga Docent, Natuurgeneeskundig Klinisch Aromatherapeut en Energetisch Practitioner.

AANMELDEN
Wil je meedoen met een van de beide retraites? Stuur dan een mail naar info@sanahata.nl of yinaromatherapy@gmail.com

Op het moment van aanmelden ontvang je een bevestigingsmail met het inschrijvingsformulier, de boekings- en annuleringsvoorwaarden en de factuur voor de aanbetaling van 50% van de reissom.

Het inschrijvingsformulier mail je volledig ingevuld en ondertekend terug en de aanbetaling dient binnen 14 dagen overgemaakt te zijn. Daarmee is je plek gereserveerd en ga je akkoord met de boekings- en annuleringsvoorwaarden.

ANNULERINGSREGELING
Op het moment van aanmelden ontvang je een bevestigingsmail met het inschrijvingsformulier, de boekings- en annuleringsvoorwaarden en de factuur voor de aanbetaling.

De aanbetaling van 50% dient binnen 14 dagen na de bevestigingsmail betaald te worden. Het resterende bedrag wordt uiterlijk 8 weken voor aanvang van het Yin Yoga Weekend betaald.

Betaal je liever alles meteen in een keer? Geef dat even aan in de mail.

Mocht het weekend wegens de corona maatregelen vanuit het RIVM niet doorgaan, dan wordt het weekend binnen een jaar verzet en schuift je betaling gewoon mee.

De aanbetaling zorgt ervoor dat jouw plek gereserveerd is. Mocht je tot 8 weken voor aanvang van het Yin Yoga Weekend afzeggen, dan ben je 50% (dit is de aanbetaling) van het totale factuurbedrag verschuldigd.

Dit betekent dat de aanbetaling in geen enkel geval restitueerbaar is. Je mag wel je plek overdragen aan een ander. Zorg er dan voor dat je de naam en adresgegevens van de betreffende persoon mailt naar Sanahata voor de verdere administratieve afhandeling.

Bij annulering binnen 8 weken tot 4 weken voor aanvang van het Yin Yoga weekend brengt Sanahata 75% van het totale bedrag in rekening. Bij annulering binnen 4 weken voor aanvang van de retraite brengt Sanahata het gehele bedrag in rekening. Tenzij je iemand anders vindt die je plek inneemt.

Deze annuleringsregeling is afgestemd op de voorwaarden van de retraitecenter zodat Sanahata betalingen op tijd kan voldoen aan de betreffende locatie. Je dient zelf zorg te dragen voor een annuleringsverzekering.

YOGAZAAL
Er zijn yogamatten, bolsters en kussens aanwezig. De zaal beschikt over vloerverwarming, ideaal voor Yin Yoga. Wil je graag je eigen yogamat meenemen, dan mag dat uiteraard. deze kun je op de yogamat leggen. Zeker wanneer je zelf beschikt over een dikke yogamat, kan dat heel prettig zijn voor Yin Yoga.