Yin Yoga Weekend Retraite

YIN YOGA RETRAITE

Sanahata organiseert 2x een Yin Yoga Retraite in 2022.

Mét maar liefst 8 uren Yin Yoga, 2 Meditaties, een Yin Wadden Natuurwandeling met stiltemomenten, vrije tijd en heerlijk vegetarisch en biologisch eten.

Van 24-26 juni 2022 en van 16-18 september 2022.

In deze nieuwsbrief vind je alle informatie over de retraites.

Docent: Anita van der Velde (foto rechts)
www.sanahata.nl

LYTSHUIS ZILVER IN PAESENS-MODDERGAT
Lytshuis Zilver in Noord-Oost Friesland is direct gelegen aan de Waddenzee, buiten het traditionele vissersdorp Paesens-Moddergat, één van de weinige Friese dorpen dat pal aan het Wereld Erfgoed Waddenzee gebied ligt.

Foto’s retraitecenter zijn van Boerderij Zen aan Zee /
Lytshuis Zilver in Paesens-Moddergat.

APPARTEMENTEN / VERBLIJF
Het Yin Yoga Weekend vindt plaats in een sfeervolle boerderij. De boerderij ligt op slechts 450 meter van de Waddenzee in het noorden van Friesland. De perfecte plek om te aarden. Omringd door vrijheid en natuur. Een rustgevende en inspirerende plek.

De boerderij beschikt over vijf ruime appartementen met een eigen, luxe badkamer (inclusief ligbad). Als je samen met iemand komt, deel je uiteraard met zijn tweeën een appartement.

Kom je alleen? Dan word je ingedeeld met maximaal 2 andere deelnemers die ook alleen komen in een ruim appartement met voldoende privacy.

Afhankelijk van de kamerindeling, kunnen er zo’n 8 tot 12 deelnemers mee dit weekend. En uiteraard houden we ons aan de richtlijnen betreffende Covid. Je kunt hier dus veilig op retraite komen.

Verder beschikt de accommodatie over een sfeervolle eetzaal en voldoende ruimte en zitjes. Zo is er een heerlijke lounge met fijne banken en een inspirerende ruimte met grote tafel om aan te zitten, lezen, schrijven, etc. En vergeet natuurlijk de grote tuin niet. Ook hebben alle appartementen een eigen zitje om je even terug te trekken. Genoeg ruimte om te delen en genoeg ruimte voor jezelf.

PROGRAMMA YIN YOGA RETRAITE
VRIJDAG
16:00-17:00 Aankomst met koffie/thee en versnapering
17:30-18:30 Welkomstsessie met meditatie
18:30 Gezamenlijk diner
20:00-21:30 Yin Yoga sessie
ZATERDAG
08:30-10:00 Ontbijt
10:00-12:30 Workshop Yin Yoga met Aromatherapie (thema zomer inclusief geuren)
12:30-13:30 Lunch
14:00-15:30 Yin Wadden Natuurwandeling met stiltemomenten
15:30-18:30 Vrije Tijd (relaxen, wandelen, lezen, …..nietsdoen)
18:30 Gezamenlijk diner
20:00-21:30 Yin Yoga Nidra
ZONDAG
08:30-10:00 Ontbijt
10:00-12:30 Yin Yoga sessie
12:30-13:30 Lunch
13:30-15:00 Vrije Tijd
15:00-16:00 Afsluitingssessie met meditatie
16:00 Vertrek 

Je bent vrij om te kiezen waar je wel en niet aan wilt deelnemen. Niets is verplicht. Wanneer jij liever even wat anders doet, een wandeling maken, lezen, lekker hangen op een luie stoel, doe dat vooral en geniet van jouw weekend. Een moment voor jezelf!

Tijdens de beide weekenden wordt er vegetarisch en biologisch gekookt. Met eventuele dieetwensen/allergieën wordt rekening gehouden.

Wanneer: 24-26 juni 2022  en 16-18 september 2022

Tarief: 385,– p.p. per weekendretraite bij een verblijf op een luxe, gedeelde kamer met eigen luxe badkamer.

Inclusief verblijf van 2 nachten, 2x ontbijt, 2x lunch, 2x diner, thee, koffie, water en tussendoortjes/snacks, linnengoed en handdoeken, 4 (combi) yin yoga sessies, 2 meditatiesessies, 1 yin wadden natuurwandeling met stiltemomenten.

Exclusief vervoer, reis- en annuleringsverzekering.

AANMELDEN
Wil je meedoen met een van de beide retraites?
Stuur dan een mail naar info@sanahata.nl of yinaromatherapy@gmail.com

 

Op het moment van aanmelden ontvang je een bevestigingsmail met het inschrijvingsformulier, de algemene voorwaarden inclusief boekings- en annuleringsvoorwaarden en de factuur voor de aanbetaling van 50% van de reissom.Het inschrijvingsformulier mail je volledig ingevuld en ondertekend terug en de  aanbetaling dient binnen 14 dagen overgemaakt te zijn. Daarmee is je plek gereserveerd en ga je akkoord met de algemene voorwaarden inclusief boekings- en annuleringsvoorwaarden.

ANNULERINGSREGELING
Op het moment van aanmelden ontvang je een bevestigingsmail met het inschrijvingsformulier, de algemene voorwaarden inclusief boekings- en annuleringsvoorwaarden en de factuur voor de aanbetaling.

De aanbetaling van 50% dient binnen 14 dagen na de bevestigingsmail betaald te worden. Het resterende bedrag wordt uiterlijk 8 weken voor aanvang van het Yin Yoga Weekend betaald.

Betaal je liever alles meteen in een keer? Geef dat even aan in de mail. Mocht het weekend wegens de corona maatregelen vanuit het RIVM niet doorgaan, dan wordt het weekend binnen een jaar verzet en schuift je betaling gewoon mee.

De aanbetaling zorgt ervoor dat jouw plek gereserveerd is. Mocht je tot 8 weken voor aanvang van het Yin Yoga Weekend afzeggen, dan ben je 50% (dit is de aanbetaling) van het totale factuurbedrag verschuldigd. Dit betekent dat de aanbetaling in geen enkel geval restitueerbaar is. Je mag wel je plek overdragen aan een ander. Zorg er dan voor dat je de naam en adresgegevens van de betreffende persoon mailt naar Sanahata voor de verdere administratieve afhandeling.

Bij annulering binnen 8 weken tot 4 weken voor aanvang van het Yin Yoga weekend brengt Sanahata 75% van het totale bedrag in rekening. Bij annulering binnen 4 weken voor aanvang van de retraite brengt Sanahata het gehele bedrag in rekening. Je mag je plek overdragen aan een ander.

Deze annuleringsregeling is afgestemd op de voorwaarden van de retraitecenter zodat Sanahata betalingen op tijd kan voldoen aan de betreffende locatie.

Je dient zelf zorg te dragen voor een annuleringsverzekering.

Sanahata behoudt het recht om bij onvoldoende aanmeldingen het Yin Yoga Weekend te annuleren. Je ontvangt dan het volledig door jou betaalde bedrag terug.

YOGAZAAL
De yogazaal is geschikt voor 12 deelnemers + 1 docent. Er zijn 13 matten, bolsters, kussens, blokken en riemen aanwezig. De zaal beschikt over vloerverwarming, ideaal voor Yin Yoga.

Je hoeft alleen een lekkere deken voor jezelf mee te nemen voor de afsluiting van de lessen en/of voor op de yogamat.

Wil je graag je eigen yogamat meenemen, dan mag dat uiteraard. deze kun je op de yogamat leggen. Zeker wanneer je zelf beschikt over een dikke yogamat, kan dat heel prettig zijn voor Yin Yoga.

DOCENT
De beide retraites worden verzorgd door Anita van der Velde. Anita is opgeleid tot (Assisted) Yin Yoga Docent en Natuurgeneeskundig Klinisch Aromatherapeut.

Foto’s Yin Yoga van Sanahata.

Verstillen, Ontspannen, Genieten, Rust, Stilte, Plezier