Yin Yoga Weekend Retraite voor Vrouwen

Afbeelding
 

15-17 september 2023 een Herfst Retraite  

 

YIN YOGA RETRAITE MET EEN VLEUGJE AROMATHERAPIE

Voor vrouwen > 30 jaar (ongeschikt voor moeder/dochter)

250,– p.p.

Uniek Aanbod | Laatste keer dat deze retraite in deze vorm wordt gegeven.

Max. 11 deelnemers

 

BOERDERIJ ZEN AAN ZEE IN PAESENS-MODDERGAT

Boerderij Zen aan Zee in Noord-Oost Friesland is direct gelegen aan de Waddenzee, buiten het traditionele vissersdorp Paesens-Moddergat, één van de weinige Friese dorpen dat pal aan het Wereld Erfgoed Waddenzee gebied ligt.

Foto’s retraitecenter zijn van Boerderij Zen aan Zee in Paesens-Moddergat. 

APPARTEMENTEN/VERBLIJF
Het Yin Yoga Weekend vindt plaats in een sfeervolle boerderij. De boerderij ligt op slechts 450 meter van de Waddenzee in het noorden van Friesland. De perfecte plek om te aarden. Omringd door vrijheid en natuur. Een rustgevende en inspirerende plek.

De boerderij beschikt over vijf ruime appartementen met een eigen, luxe badkamer (inclusief ligbad). Als je samen met iemand komt, deel je uiteraard met zijn tweeën een appartement.

Kom je alleen? Dan word je ingedeeld met maximaal 1 andere deelnemer die ook alleen komt in een ruim appartement met voldoende privacy.

Verder beschikt de accommodatie over een sfeervolle eetzaal en voldoende ruimte en zitjes. Zo is er een heerlijke lounge met fijne banken en een inspirerende ruimte met grote tafel om aan te zitten, lezen, schrijven, etc. En vergeet natuurlijk de grote tuin niet. Ook hebben alle appartementen een eigen zitje om je even terug te trekken. Genoeg ruimte om te delen en genoeg ruimte voor jezelf.

PROGRAMMA YIN YOGA RETRAITE MET EEN VLEUGJE AROMATHERAPIE

Voor de laatste maal….bied ik deze yin yogaretraite aan op deze prachtlocatie in Paesens-Moddergat. Ik heb besloten om het kookdeel als gezamenlijk onderdeel mee te nemen in deze retraite waardoor het programma is aangepast.

Voor vrouwen >30 jaar, ongeschikt voor moeder/dochter i.v.m. eigen processen.

UNIEK AANBOD
Om meer mensen de mogelijkheid te bieden om mee te gaan, bied ik deze weekendretraite aan voor 250,– p.p. Met 7 uur (aroma) yin yoga, een wandeling naar de zee, lekker eten, ontspanning, mooie appartementen met bad. En Samen het eten voorbereiden, tafel dekken en afruimen. Er is plek voor 11 deelnemers.

#ontspanning #genieten #plezier #rust #yinyoga #zee #koken #gezelligheid

 

 

VRIJDAG
16:00-17:00 Aankomst met koffie/thee en versnapering
17:00-18:00 Welkomstsessie met geur en kleur meditatie
18:30 Soep met stokbrood en salade (gezamenlijk voorbereiden, tafel klaarzetten + afruimen)
20:00-21:30 Yin Yoga sessie (ontspanning)
ZATERDAG
08:00 gezamenlijk ontbijtbuffet gereed zetten
08:30-10:00 Ontbijtbuffet (+ afruimen gezamenlijk)
10:00-12:00 Workshop Yin Yoga met Aromatherapie/thema herfst + verzachtende aanraking
12:00-12:30 Stilte moment (even lekker tot jezelf komen, dit kan op je kamer, buiten, in de loungeruimte met koffie/thee etc.)12.30 gezamenlijk de Lunch voorbereiden en nuttigen + afruimen
14:00-15:30 Yin Wadden Natuurwandeling (geen wadlopen/lekker uitwaaien aan de zee)
15:30-17.00 Vrije Tijd (relaxen, wandelen, lezen, …..nietsdoen)
17.00-19.30 gezamenlijk dinerbuffet klaarmaken + nuttigen + afruimen
20:00-21:30 Yin Yoga Nidra (ontspannende yinsessie + diepe staat van bewuste ontspanning)
ZONDAG
08:00 gezamenlijk ontbijtbuffet gereed zetten
08:30-10:00 Ontbijtbuffet (+ afruimen gezamenlijk)
10:00-12:00 Yin Yoga sessie + verzachtende (helende) aanraking
12:00-12:30 Stilte moment (even lekker tot jezelf komen, dit kan op je kamer, buiten, in de loungeruimte met koffie/thee etc.)
12.30 gezamenlijk de Lunch voorbereiden en nuttigen + afruimen
14:00 Gezamenlijk opruimen/auto inladen (vele handen maken licht werk😊)
14:30-15:30 Rustige Qi Gong + Meditatie en Hart Mudra  (balanceren/vitaliseren van energie)
15:30-16:00 Vertrek

Dit weekend staat in het teken van Samen…..en Alleen……
We zijn allen Samen verantwoordelijk voor het kookgedeelte, de tafel klaarzetten, afruimen, eten bereiden. Hoe we dit gaan doen, stemmen we af op vrijdag bij de welkomstsessie. Wanneer je zin hebt in koffie of thee of iets anders, mag je dit pakken, voel je vrij in de keuken en in de koelkast😊. Deze is gevuld met gezonde lekkernijen. Wanneer we de (Aroma) Yin Yoga sessies ingaan kom je volledig in je eigen energie en gaat het even Alleen om Jou. Ook is er tijd om tot jezelf te komen en je kunt als je wilt lekker in bad gaan.Dit weekend staat in het teken van Ontspanning, Gezelligheid, Genieten, Rust en Plezier!Wanneer je het weekend ingaat met erg veel emotionele ballast, dan is het aan te raden om de maandag na deze retraite vrij te houden in verband met het zelfherstellend vermogen van je lichaam.  Gun jezelf, je lichaam rust mocht dat nodig zijn.

Onderschat het effect van yin yoga inclusief de helende/verzachtende aanraking niet. Er kan iets in beweging worden gezet. Dit alles mag je liefdevol omarmen en laten zijn en met respect behandelen. Voor jezelf.
www.sanahata.nl

Anita van der Velde
Natuurgeneeskundig Aromatherapeut, Yin Yoga Docent en Energetisch Practitioner

 

 

Wanneer:  15-17 september 2023

Tarief: 250,– p.p. (volpension/inclusief btw) per weekend retraite bij een verblijf op een luxe, gedeelde kamer met eigen luxe badkamer.

Inclusief verblijf van 2 nachten, 2x ontbijt, 2x diner, thee, koffie, water en snacks, linnengoed/ handdoeken, 4 (combi) yin yoga sessies, 2 meditatiesessies, 1 qi gongsessie, 1 yin wadden natuurwandeling naar de zee en vrije tijd.

Exclusief vervoer, reis- en annuleringsverzekering.

Deze retraite wordt verzorgd door Anita van der Velde. Anita is opgeleid tot (Assisted) Yin Yoga Docent, Natuurgeneeskundig Klinisch Aromatherapeut en Energetisch Practitioner.

AANMELDEN
Wil je meedoen met deze retraite ? Stuur dan een mail naar info@sanahata.nl of yinaromatherapy@gmail.com

Op het moment van aanmelden ontvang je een bevestigingsmail met het inschrijvingsformulier, de boekings- en annuleringsvoorwaarden en de factuur voor de aanbetaling van de totale reissom.

Het inschrijvingsformulier mail je volledig ingevuld en ondertekend terug en de betaling dient binnen 14 dagen overgemaakt te zijn. Daarmee is je plek gereserveerd en ga je akkoord met de boekings- en annuleringsvoorwaarden.

ANNULERINGSREGELING
Op het moment van aanmelden ontvang je een bevestigingsmail met het inschrijvingsformulier, de boekings- en annuleringsvoorwaarden en de factuur voor de totale reissom.

Mocht het weekend wegens de corona maatregelen vanuit het RIVM niet doorgaan, dan wordt het weekend binnen een jaar verzet en schuift je betaling gewoon mee.

De reissom voor deze retraite is niet restitueerbaar. Je mag wel je plek overdragen aan een ander. Zorg er dan voor dat je de naam en adresgegevens van de betreffende persoon mailt naar Sanahata voor de verdere administratieve afhandeling.

Deze annuleringsregeling is afgestemd op de voorwaarden van de retraitecenter zodat Sanahata betalingen op tijd kan voldoen aan de betreffende locatie. Je dient zelf zorg te dragen voor een annuleringsverzekering.

YOGAZAAL
Er zijn yogamatten, bolsters en kussens aanwezig. De zaal beschikt over vloerverwarming, ideaal voor Yin Yoga. Wil je graag je eigen yogamat meenemen, dan mag dat uiteraard. deze kun je op de yogamat leggen. Zeker wanneer je zelf beschikt over een dikke yogamat, kan dat heel prettig zijn voor Yin Yoga.