La Fleur Soleil Dordogne

TE HUUR IN TURSAC, DORDOGNE | FRANKRIJK
(even goed lezen:-)).
TARIEF
Slechts 200 Euro voor een week in de maanden mei, juni, september en oktober 2024. In de maanden juli en augustus 2024 betaal je 350,– per week.
Je kunt er alleen of met zijn tweeën in. (Kleine) hond toegestaan, mits de hond niet teveel uithaart. Overleg even als je een hond mee wilt nemen. Geen katten of andere huisdieren toegestaan. Ben je met nog 1 of 2 personen (bv. kinderen, overleg even, dit is tegen kleine meerprijs, er is een tentje aanwezig, er kunnen max. 2 personen in de caravan).
..lees verder onder de voorwaarden….
LE BUQUE
10 km van het dorp af vind je een grote supermarkt en tankstation en de Nederlanders. Dat plaatsje heet Le Buque. De camping zelf ligt rustig en bosrijk. Prachtige dorpjes daar met veel terrasjes. Groenrijke omgeving met veel kastelen.
VOORWAARDEN VOOR HUUR
Van mijn mobilhome/caravan inclusief veranda met vaste plaats:
– max. 1 tot 2 volwassenen met evt. (klein) hondje die niet allemaal haren achterlaat. Er is een vast 2 persoonsbed en een tentje. Stel je wilt nog even verder reizen, mag je gerust het tentje en de luchtbedden daarvoor gebruiken om bv. in het Katharenland of bij de Atlantische Oceaan nog ergens te overnachten.
– Douchen/zwembad gratis op de camping.
– Honden lopen los op de camping.
– Franse boerencamping met vooral veel fransen.
– je dient praktisch/zelfredzaam ingesteld te zijn en geen ‘overbodige’ luxe te wensen. Als er iets daar is, mag je het zelf oplossen:-), ik ben in Nederland. De mensen zijn daar erg aardig en behulpzaam…stel de electra valt uit, even naar de receptie of bij de buren vragen….of zelf de knop omzetten (kastje staat achter mij en die van de buren…:-)).
– er is een porti potta toilet, deze zelf even vullen met vloeistoffen die daar aanwezig zijn, er is koud water in de caravan…af en toe even de bak legen die onder de caravan staat….er is een kraantje achter de caravan aan de boom, ideaal. Het water kun je daar drinken. Ik ben er niet dood aan gegaan…..(wel eigen verantwoordelijkheid uiteraard:-)). Er is een koelkast binnen en een grotere koelkast buiten die op slot kan. Er is een luxe koffiezetapparaat aanwezig, een electra plaatje om op te koken, er zijn wel gasflessen die je gerust mag gebruiken voor het gasstel als je weet hoe het werkt. Ik heb er niets mee gedaan en heb daar geen verstand van. Op eigen risico. Er is ook een gasplaatje voor buiten, idem dito, dit heb ik niet gebruikt. Er is een bakplaat op electra die je buiten op het tafeltje kunt zetten om op te bakken. Ik heb alleen op electra gekookt/gebakken. Dat was voor mij meer dan voldoende.
– alles is aanwezig, je hoeft alleen maar je eigen bedlinnen mee te nemen (dekbed en kussens aanwezig) en boodschappen/kleding uiteraard:-). Of neem slaapzakken mee. Ook even theedoekje/handdoekje/vaatdoekje meenemen.
– zelf ervoor zorgen dat je het schoon achterlaat voor de volgende huurder.
– liefst verhuur ik aan mensen die ik ken, of vaag ken, of via via…..en ik wil graag even kontakt met je om verwachtingen af te stemmen.
De zoon van de eigenaar met zijn vrouw spreken engels en hij is daar in hoogseizoen bijna iedere dag…de eigenaren spreken alleen frans…..je zit echt tussen de fransen.
LEKKER ETEN
In het hoogseizoen komt de bakker op de camping met verse stokbroden…..ook is er vaak iemand met kaas, fruit….ook de pizzabakker en pannenkoekenbakker 1x per week, de slager….en af en toe een kraampje…dit is zoooo Leuk!!!:-).
Kijk vooral even op de website van de camping en ook bij de omgeving van Dordogne…..
Zie ook facebook bij La Fleur Soleil voor foto’s en omgeving. Ik kan ook foto’s toesturen via de mail.
Belangstelling/Vragen? Stuur dan even een mail naar yinaromatherapy@gmail.com met je naam, de periode en we hebben kontakt.
Anita van der Velde