Visie


Sanahata – Gezond Hart

 

Sanahata, Yin Aromatherapy 

Het verbinden van Aromatherapie met Yin Yoga en Energetisch Lichaamswerk
Alles in het teken van Bewustwordingsprocessen

ZIJN

VOEL – ZACHT – AANDACHT – RESPECT

 

Soms heb je het simpelweg nodig lief te zijn voor jezelf door met aandacht in je lichaam te zijn en uit de hectiek van de dag te stappen. Een moment van ontspanning en rust. En misschien heb je ‘iets’ nodig om verder te komen in je eigen ontwikkeling, om je eigen behoeftes en verlangens te ontdekken door meer balans te vinden in je lichaam en geest. Of heb je te maken met gezondheidsklachten en durf je een beroep te doen op je zelfherstellend vermogen. Zonder oordeel van de ander of van jezelf.

 

SANAHATA – GEZOND HART

Het hart is het centrum van je lichaam. Het vierde chakra is het hartchakra, ook wel Anahata genoemd. Sana staat voor gezond. Sanahata = Gezond Hart! 

Het lichaam in zijn totaliteit behandelen, balans in lichaam en geest, emotie versus ratio en yin versus yang staan in goede verhouding tot elkaar, dit alles draagt bij aan een gezond hart. 

LIEFDE

ZORGEN VOOR JEZELF

                                                                 

Niemand is verantwoordelijk voor jouw leven. Jij bent het die keuzes maakt. Altijd!

Vaak zijn de keuzes het moeilijkst als het gaat om je eigen gezondheid, wat goed is voor jou.

Niemand anders dan jij weet wat goed is voor jezelf. En diegene die dat wel denkt te weten heeft wellicht nog een appeltje met zichzelf te schillen. En moet je dan halsstarrig blijven vasthouden aan wat jij vindt en denkt, met een houding die niet zo vriendelijk meer is? Sluit je je hart omdat je boos bent of geïrriteerd? Of kun jij je hart openstellen, je grenzen aangeven met respect voor de ander en jezelf. Keuzes maken die goed zijn voor jou.

Om zo te kunnen leven vergt moed, lief en zacht durven zijn voor jezelf. Dat kan soms een lange weg zijn die je hebt af  te leggen, met vallen en opstaan. Ieder klein stapje is er eentje voorwaarts.

Zorgen voor jezelf, dan komt de rest vanzelf….